Yandex Metrica

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman, hangi bankalara yatacak? TOKİ para iadesi nasıl alınır?

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman, hangi bankalara yatacak? TOKİ para iadesi nasıl alınır?

TOKİ sosyal konut projesinde kura sonucunda pek çok vatandaş ev sahibi oldu. Sosyal konut projesi devam ederken kurada adı çıkmayan vatandaşların başvuru ücretleri hesaplarına ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Peki, TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman, hangi bankalara yatacak? TOKİ para iadesi nasıl alınır?

Genel

24.02.2024, 14:56

TOKİ sosyal konut projesi ile binlerce vatandaş ev sahibi olmuştu. Sosyal konut projesi devam ederken başvuruda bulanan vatandaşlar devlet bankalarına 500 TL başvuru ücreti yatırmıştı. Kurada adı çıkmayan vatandaş başvuru ücretlerinin ne zaman geri iadesini araştırıyor. Peki, TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman, hangi bankalara yatacak? TOKİ para iadesi nasıl alınır?

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

TOKİ 500 TL PARA İADESİ NE ZAMAN YATACAK?

TOKİ sosyal konut çekilişinde ismi çıkmayanlar yatırdığı 500 lirayı geri alıyor. 2022 yılında e-Devlet’ten yapılan İlk Evim İlk İş Yerim projesi için 500 TL yatırılması gerekiyordu. 81 ilde yürütülen projelerde çekilişler devam ederken hak sahibi olamayanlar para iadelerini almak için harekete geçti. Ücret iadesi sürecinde TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparak paraların nasıl alınabileceğini duyurdu. TOKİ; kura çekiminden 5 gün sonra iade edileceğini, iadenin de banka şubeleri veya ATM'ler üzerinden alınacağını açıkladı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

TOKİ PARA İADESİ NASIL ALINIR?

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kuralarda hak sahibi olunmadığı taktirde başvuru için yatırılan 500 TL IBAN'a iade edilebiliyor. Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecekler. Para iadeleri Ziraat Bankası ve Halkbank’dan alınabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading