Yandex Metrica

Sitede Ara

THY Kazakistan'a tahliye seferleri başlatıyor

THY Kazakistan'a tahliye seferleri başlatıyor

Türk Hava Yolları, Kazakistan'da yaşanan olaylar sonrasında Almatı şehrinde mahsur kalan THY uçuş ekipleri ve diğer şirketlerde çalışan hava yolu personellerini Türkiye'ye getirecek.

Genel

23.01.2024, 18:36

Türk Hava Yolları, Kazakistan'da yaşanan olumsuz olayların ardından Almatı şehrinde kalan THY uçuş ekipleri ve diğer hava yolu şirketlerinin çalışanlarını Türkiye'ye getirmek için sefer yapacak. 

İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar trafikte buhar oldu! İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar... Haberi Görüntüle

75 KİŞİ GETİRİLECEK

Uçuş kodu 'TK 6902' olan THY uçağının gerekli izinleri alması sonrası bu gece Almatı'ya gitmesi 'TK 6903' seferi ile de yarın 75 kişi ile Türkiye'ye geri gelimesi planlanıyor. 

Uçağın yarın saat 13.40 civarında İstanbul'da olması bekleniyor. 

Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Haberi Görüntüle

THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI TALİMAT VERDİ

Nur Sultan'da kalan 4'ü kabin 2'si kokpit çalışanı 6 THY uçuş görevlisi için ise THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın özel talimatı ile tüm tahliye imkanları gündeme geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading