Yandex Metrica

Tarım Bakanlığı'nda 'FETÖ' operasyonu! Çok sayıda gözaltı kararı

Tarım Bakanlığı'nda 'FETÖ' operasyonu! Çok sayıda gözaltı kararı

Bekir Pakdemirli'nin görevden alınmasının hemen ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı'na FETÖ operasyonu düzenlendi, 10 bakanlık bürokratı hakkında gözaltı kararı verildi.

Genel

08.04.2024, 22:25

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önceki gece Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınmış, Pakdemirli’nin yerine Vahit Kirişçi atanmıştı.

Ankara Başsavcılığı dün "FETÖ’nün güncel kamu yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında Tarım Bakanlığı'nda 7’si aktif görevde, 9 bürokrat ile özel sektörde çalışan 1 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

10 KİŞİ GÖZLATINA ALINDI

Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyeti, 10 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda gözaltına alınan 5 kişinin Tarım Bakanlığında baş müfettiş ve müfettiş olarak görev yaptığı, 2 kişinin iç denetçi, bir kişinin uzman, bir kişinin de müdür yardımcısı görevinde bulunduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading