Yandex Metrica

Taksicilerden büyük ayıp! Lodos'ta yağmur altında müşterileri taksiye almadılar

Taksicilerden büyük ayıp! Lodos'ta yağmur altında müşterileri taksiye almadılar

İstanbul'da taksicilerin turistlere yönelik fiyat kandırmasının yanında şimdi de taksiye almaması gündeme oturdu. Beyoğlu'nda lodosta yağmur altında kalan turistler, durdurdukları taksi sürücülerinin taksimetre açmayıp pazarlık yapmaları sonucu taksiye alınmadı. Müşteri seçen taksiciler, kameraya yansıdı.

Genel

23.01.2024, 18:23

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Taksim Meydanı'nda yağmur altında kalan ve şiddetli rüzgarda şemsiyeleri kırılan iki kişi, binmek için taksi durdurdu.Müşterileri almayan taksici, 2 metre sonra durdu ve başka bir müşteriyi aldı. Bu anlar kameraya yansırken, bu kez bir başka taksicinin lodosta bir turisti almadığı belirlendi.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

PAZARLIK YAPTI, ALMADAN GİTTİ

Turistle pazarlık yapan taksici, 100 lira istedi. Taksici cep telefonundan o bölgede trafik olduğunu gösterince turist, 70 lira teklif etti. Bu ücreti kabul etmeyen taksici, müşteriyi almadı. 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

YİNE AYNI TAKSİCİ

Aynı taksici, daha sonra gelen turistlerle de pazarlık yapıp onları da almadı. Daha sonra gelen turistlerle pazarlık yapıp anlaşan taksici onları alıp, yoluna devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading