Yandex Metrica

Süt banyosu yaptığı için cezaevine girmişti! Beraat edip tazminat davası açtı

Süt banyosu yaptığı için cezaevine girmişti! Beraat edip tazminat davası açtı

Konya'da sosyal medyada paylaştıkları görüntülerin ardından yargılanan işçi beraat etti. Kararın ardından tutuklu kaldığı süre içinde psikolojisinin bozulduğunu iddia eden işçi tazminat davası açtı. Onu da kazanan işçi bu sefer de aldığı miktarı yeterli bulmadı.

Genel

23.01.2024, 19:23

Konya'nın Meram ilçesinde süt banyosu yaptığı için 6 gün cezaevinde kalarak beraat eden Emre Sayar, 6 günlük cezaevi sürecinde psikolojisinin bozulduğunu gerekçe göstererek tazminat davası açtı. 

6 gün cezaevinde tutuklu kalan Emre Sayar, Maliye Hazinesi'ne 20 bin lira maddi, 100 bin lira da manevi olmak üzere tazminat davası açtı.

Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Haberi Görüntüle

1150 TL TAZMİNAT ALDI 

Dava ile ilgili duruşma, 7 Haziran'da Konya 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme heyeti, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Emre Sayar için 450 lira maddi, 700 lira da manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Bu sefer de tazminatı az bulan Emre Sayar, avukatı aracılığı ile karara itiraz edeceğini belirtti. 

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Haberi Görüntüle

'PSİKOLOJİM KÖTÜ ETKİLENDİ'

6 gün suçsuz yere cezaevinde kaldığını söyleyen Sayar, "Avukatım aracılığıyla 100 bin lira manevi, 20 bin lira da maddi tazminat davası açtık. Psikolojim kötü etkilendi. Sonuçta tüm dünyaya reklam olduk. İnsanlar tanıyor, iş bulamamıştım. Şimdi güçlükle bir iş buldum. Bu yüzden tazminat davası açtık, o da pek olumlu olmadı. 6 gün cezaevinde boşu boşuna tutuklu olarak kaldım. Psikolojim ve aile düzenim altüst oldu" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading