Yandex Metrica

Sosyal medyadan terör propagandası yaptılar şimdi gözaltındalar

Sosyal medyadan terör propagandası yaptılar şimdi gözaltındalar

Iğdır'da sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptığı iddiasıyla 3 kişi yakalandı.

Genel

15.03.2024, 17:19

Iğdır'da, sosyal medyamecraları üzerinden PKK/KCK terör örgütnün propagandasını yaptığı gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alınırken, kaldıkları adreslerde ruhsatsız silahlar ve bir takım materyaller ele geçirildi.

İşçi servisi devrildi! Beylikdüzü E-5'te 'makas atma' faciası: Çok sayıda yaralı var! İşçi servisi devrildi! Beylikdüzü E-5'te 'makas atma' faciası: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

ADRESLERİNDE RUHSATSIZ AİLAH VE PEK ÇOK MATERYAL BULUNDU

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu tespit edilen  İ.T, B.Ç. ve A.Ç. isimli şahısların sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya getirildi. Gözaltına alınan 3 kişinin adreslerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait mermiler ile 1 tablet, 4 cep telefonu, 3 sim kart, 3 hafıza kartı ve 3 CD ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading