Yandex Metrica

Son dakika: Öğretmenler 27-30 Haziran'da idari izinli

Son dakika: Öğretmenler 27-30 Haziran'da idari izinli

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 20-24 Haziran arası mesleki çalışma programını çevrim içi gerçekleştireceğini, 27-30 Haziran arasında da idari izinli sayılacağını belirtti.

Genel

23.01.2024, 22:09

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, programı kapsamında katıldığı Beyoğlu Mustafa Kandıralı Güzel Sanatlar Lisesinin açılışında, öğretmenlerin 20-24 Haziran tarihlerini kapsayan Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programı'nın uzaktan eğitim yoluyla ÖBA üzerinden gerçekleştirileceğini bildirdi.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLER 20-24 HAZİRAN TARİHLERİNDE İZİNLİ

Öğretmenlere iki müjdesinin olduğunu söyleyen Bakan Özer, "Mesleki çalışma dönemlerinde, ikinci dönem ve ara dönemde olduğu gibi okul kapandıktan sonra 20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma döneminde yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz, okula gelmeyecekler. 

Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o vize kabul ediyor! Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o... Haberi Görüntüle

27-30 TARİHLERİ ARASINDA DA İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitim yoluyla mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Birinci müjdemiz bu. İkincisi 27-30 Haziran tarihleri arasında da Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi girişimlerini kendileri planlayacaklar." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading