Yandex Metrica

Son dakika: Emekli bayram ikramiyesi 15 bin TL! Banka hesaplarına bayram öncesi yatırılacak

Son dakika: Emekli bayram ikramiyesi 15 bin TL! Banka hesaplarına bayram öncesi yatırılacak

Kurban Bayramına az bir zaman emekli vatandaşlar bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ederken Konuya ilişkin olarak TBMM’ye, emeklilere bu Kurban Bayramı’nda 15.000 TL verilmesine ilişkin kanun teklifi verildi. Bu gelişmenin ardından ikramiyelerin hangi tarihte ödeneceği araştırılıyor.

Genel

23.01.2024, 21:00

Kurban Bayramına sayılı günler kala milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ederken meclisten gelen müjdeli haber emekli vatandaşları sevindirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu önemli müjdeyi emekli vatandaşlarla paylaştı.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

'DAHA YUKARI ÇIKARMAK İSTİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘’emeklilerimizin bayram ikramiyesinin 2.000 liraya çıkardık, şimdi bu rakamı daha da yukarıya çıkarmanın inşallah hesabı içerisindeyiz’’ dedi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

15 BİN TL İKRAMİYESİ ÖDEMESİ TEKLİFİ VERİLDİ

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise Erdoğan’ın bu sözü üzerine, emeklilere Kurban Bayramı’nda 15.000 TL ikramiye ödenmesi için kanun teklifi verdi. Önümüzdeki Pazartesi günü oylamaya sunulacak olan kanun teklifi mecliste kabul edilirken tüm emeklilerin banka hesaplarına bu bayram öncesi 15 bin TL ikramiye paraları yatırılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading