Yandex Metrica

Sivas'ta kutup soğuğu! Musluktan akan su bile dondu

Sivas'ta kutup soğuğu! Musluktan akan su bile dondu

Sivas'ta gece boruların donmaması için muhtarlık binasında suyu açık bırakan muhtar, sabah geldiğinde akan suyun donduğunu gördü.

Genel

03.04.2024, 12:00

Sivas'ta Abdulvahapgazi Mahallesi Muhtarı Gazi Düzarduç, muhtarlıktan çıkarken su borusunun donmaması için musluğu açık bırakmıştı. 

Sabah muhtarlığa geldiğinde musluktan akan suyun ve lavabonun içinde biriken suyun donduğunu gören Düzarduç şaşkınlığa uğradı. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

SİVAS SOĞUĞU İLE GÜZEL 

Sivas'ın soğuğu ile güzel olduğunu ifade eden Düzarduç, "Sivas’ta her zaman soğuk vardı ama yıllardır özlemini çektiğimiz kar yoktu. Rabbim kısmet etti güzel bir kar yağdı. Yağan karın ardından gündüz eksi 15 geceleri ise eksi 30’a varan soğuklar yaşanıyor." diyerek Sivas'ın adeta buz kestiğini ifade etti. 

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

MUSLUKTAKİ SU BİLE DONDU

Gece su borularının donmaması için suyu açık bırakıp gittiğini ifade eden muhtar Düzarduç, "Sabah geldiğimizde lavabonun içerisinde biriken suyunda, musluktan akan suyunda donduğunu gördük. Boruların patlamaması, hasarın artmaması için buzu kırıp musluğu değişmek zorunda kaldık. Sivas soğuğu ile güzel." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading