Yandex Metrica

Şimdi de Marmaris ve Kocaeli ormanları yanıyor

Şimdi de Marmaris ve Kocaeli ormanları yanıyor

Marmaris Armutalan bölgesinde çıkan yangının ardından şimdi de Kocaeli'nin Körfez ilçesinden bir yangın haberi geldi. Yangının söndürülmesi için çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.

Genel

23.01.2024, 17:43

Marmaris Armutalan'da yerleşime yakın bir noktada orman yangını çıktı. Yangını kontrol altına almak için Muğla'daki ekipler bölgeye yönlendirildi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

BÖLGEYE ORMAN EKİBİ VE HELİKOPTERLER SEVK EDİLDİ

Alevler hızla geniş bir alana yayıldı. Bölgeye çok sayıda orman ekibi ve helikopter sevk edildi. Yerleşim yerlerini tehdit ediyor Yangının yerleşim yerlerine yakın olmasından dolayı bölgedeki otel ve sitelerde de önlem alındı.

Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

TARIM VE ORMAN BAKANI PAKDEMİRLİ AÇIKLAMA YAPTI

Tarım ve Orman Pakdemirli, yangına yönelik, "Marmaris’teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, 1 uçakla müdahale ediyoruz. Dualarımız ormanın kahramanlarıyla." değerlendirmesini yaptı.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

BİR YANGIN HABERİ DE KOCAELİ'DEN GELDİ

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi mevkiinde ormanlık alanda çıkan ve sebebi bilinmeyen yangın kısa sürede büyüdü. Yangının söndürülmesi için bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading