Yandex Metrica

Show Ana Haber'in yeni sunucusu Dilara Gönder oldu

Show Ana Haber'in yeni sunucusu Dilara Gönder oldu

Show Ana Haber'den ayrılarak gündeme bomba gibi oturan Ece Üner'in yerine Dilara Gönder getirildi.

Genel

04.04.2024, 21:25

Ünlü sunucu Ece Üner 7 yıllık Show Ana Haber geçmişinin ardından ayrılma kararı almış ve Kanal D ile anlaştığını duyurmuştu. Medya bültenlerinde Ece Üner'in yerine kimin getirileceği merakla bekleniyordu.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR

Dilara Gönder alınan karara göre Show Ana Haber'in yeni sunucusu oldu. Yıllar boyunca NTV ve NTV Spor'da spikerlik yapan Dilara Gönder, geçtiğimiz yıllarda televizyonu bırakmıştı. Bir süre sonra Haber Global ile yeniden ekranlara dönen ünlü spiker şimdi de Show Ana Haber'in sunuculuğu rolüne üstlendi. 

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

DİLARA GÖNDER KİMDİR?

2004 yılında medya sektörüne adım atan Gönder, Fenerbahçe TV'de MusicBox programında spikerlik kariyerine başladı. 2007 yılına kadar Fenerbahçe TV'de görev alan Gönder ardından Lig TV'ye transfer oldu ve orada 2,5 yıl çalıştı. Sonrasında TRT'de Formula 1 yarışlarını takip eden Gönder, 2010 yılında NTV Spor'un kadrosuna dahil edildi.

Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen başarılı sunucu 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan 'Ne Diyosuun' adlı dizide rol aldı ve ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Star TV'deki Sil Baştan dizisinde de oynayan Gönder son olarak TRT'nin sevilen dizisi Baba Candır dizisinde rol aldı. 2017 yapımı Box'un Yıldızları programında sunuculuk yapan Gönder, Haber Global ekranlarında yayınlanan Ne Haber programını sunmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading