Yandex Metrica

Şehit cenazesinde yürek dağlayan sözler: Canımın içi gitti

Şehit cenazesinde yürek dağlayan sözler: Canımın içi gitti

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Suriye'den açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Astsubay Astçavuş Cihan Çifcibaşı'nın cenazesi, memleketi Nevşehir'de toprağa verildi. Anne Dudu Çiftçibaşı oğlunun fotoğrafına sarılarak, 'Canımın içi gitti' diyerek hüngür hüngür ağladı.

Genel

23.01.2024, 17:38

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Şenyurt bölgesinde, Suriye sınır hattında devriye görevi yapılan askeri araca, teröristlerce saldırı yapıldı.

Araçta bulunan Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı, yaralandı. Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çiftçibaşı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

Köy mezarlığına defnedildi

Şehit olan Çiftçibaşı'nın cenazesi düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine gönderildi. Derinkuyu ilçesi Çakıllı köyü Eski Cami'de öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, şehidin annesi Dudu ve babası Resul Çiftcibaşı ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Çifcibaşı'nın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

"Canımın içi gitti"

Cenazede Şahit Çiftçibaşı'nın yakınları tabutun başında gözyaşı döktü. Anne Dudu Çiftçibaşı oğlunun fotoğrafına sarılarak, "Canımın içi gitti" diyerek ağladı.

İşte cenaze töreninden objektiflere yansıyan diğer kareler...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading