Yandex Metrica

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yeni hizmet! Ücretsiz olacak

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yeni hizmet! Ücretsiz olacak

Seyahatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanan yolcular, artık 30 dakikalık ücretsiz Wi-Fi kullanımıyla ücretsiz internetin keyfini sürecek.

Genel

23.01.2024, 18:12

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, bütün yolculara yönelik 30 dakika boyunca ücretsiz internet erişimi sunulmaya başlandı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Sabiha Gökçen terminal işletmecisi İSG'nin açıklamasına göre, 2020 yılında ağırladığı 17 milyon yolcuyla Avrupa'daki en yoğun 8. havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın, misafirlerine ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunmak için yaptığı çalışmalarda sona gelindi. Bu uygulamayla Cumhuriyet Bayramı arifesinde ücretsiz internet erişimini tüm yolcuların kullanımına sundu.

Transit yolcular da düşünülerek belirlenen 30 dakikalık ücretsiz Wi-Fi kullanımı için yolcuların kablosuz internet ağlarını görüntüleyerek, "SabihaGokcen_WiSpotter" ağına bağlanmaları ve bağlantı adımlarını takip etmeleri yeterli olacak. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yolcular, "self check-in kiosk", self bagaj kontuarları ve "e-pasaport" gibi birçok çevrim içi hizmet kullanarak uçuş öncesi işlemlerini kolaylıkla tamamlayabiliyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading