Yandex Metrica

PYD'den, tezkereye 'hayır' diyen CHP'ye hem teşekkür hem davet

PYD'den, tezkereye 'hayır' diyen CHP'ye hem teşekkür hem davet

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin elebaşlarından Ferhat Abdi Şahin, CHP'ye TBMM'de oylanan tezkereye 'hayır' dedikleri için teşekkür etti ve bu durumu Türkiye'de dengelerin değişmesi olarak yorumladı, ayrıca CHP'den bir heyeti davet edeceklerinin sinyalini verdi.

Genel

23.01.2024, 18:16

Suriye'deki terör örgütlerine karşı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır ötesindeki görev süresini 2 yıl uzatacak olan tezkereye TBMM'de 'hayır' oyu veren CHP'ye PYD'den teşekkür geldi. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

HDP'NİN ÇAĞRISINA UYMUŞTU

HDP'nin "Yeni bir yürüyüşe başlama konusunda tezkereler ilk önemli imtihan olacaktır” şeklindeki ifadelerin yanında gelen “Tezkereye hayır deyin” çağrısı, CHP'de karşılık bulmuş ve CHP TBMM'deki Suriye tezkeresi oylamasına 'hayır' demişti.

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan PYD'nin elebaşlarından Ferhat Abdi Şahin, CHP'nin tezkereye hayır demesini olumlu buldu. Şahin, uluslararası güçlerin PYD işgali altındaki bölgelere yönelik bir operasyona karşı durmasının CHP’yi Suriye tezkeresine "hayır” deme konusunda cesaretlendirdiğini söyledi ve her halükârda bunun iyi bir sinyal ve önemli bir adım olduğunu belirtti.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

CHP'NİN HAYIR DEMESİ TERÖRİSTLERİ MUTLU ETTİ

Terörist Ferhat Abdi Şahin, “CHP böyle bir şey yapıyorsa bu da Türkiye içerisindeki dengelerin değiştiğine işaret ediyor. Bu da umut verici” ifadelerini kullandı. 

CHP'nin, HDP'nin çağrısına uyarak, Irak ve Suriye tezkeresine "hayır" oyu vermesi terör örgütü PKK'dan adeta takdir aldı. Eli kanlı terör örgütü PKK elebaşlarından Mustafa Karasu ise CHP'nin "evet" demesi halinde iktidar olma iddiasını sürdüremeyeceğini anladığını belirterek "Böyle düşünüyorsa doğrudur. Hayırlı bir iş yapmıştır" dedi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading