Yandex Metrica

Pompalıyla dehşet saçtı! Eski eşini öldürüp, 2 kardeşini de yaraladı

Pompalıyla dehşet saçtı! Eski eşini öldürüp, 2 kardeşini de yaraladı

Antalya'da bir kişi eski eşini pompalı tüfekle öldürdü, kadının iki kardeşini de yaraladı.

Genel

23.01.2024, 18:23

Kadın cinayetlerinin sonu gelmiyor. Adres bu kez Antalya. Gözü dönmüş eski koca, ayrıldığı eşini pompalı tüfekle öldürdü, kadının iki kardeşini de yaraladı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Döşemealtı ilçesine bağlı Çıplaklı Mahallesi'nde, Toplu Konut İdaresi yerleşkesi CY 12 blokta meydana geldi.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ İKİ KARDEŞİNİ YARALADI

Eski eşinin, ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Mustafa Ayata ile Hayriye Alkutay arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği kurusıkıdan bozma tabancayı çıkaran Mustafa Ayata, eski eşine ateş etti. Hayriye Alkutay olay yerinde hayatını kaybederken, talihsiz kadının kardeşleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay ise yaralandı.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN YAKALANDI

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan Mustafa Ayata, suç aleti silahla birlikte polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Alkutay'ın cenazesi morga kaldırılırken, yaralı kardeşleri de hastaneye götürüldü. Hayriye Alkutay’ın 2 yaşında bir erkek ve 4 yaşında bir kız çocuğu olduğu kaydedildi. Mustafa Ayata'nın ise Bursa’da bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading