Yandex Metrica

Osmangazi Köprüsü'nde panik! TIR alev topuna döndü

Türkiye'nin en önemli ulaşım noktalarından Osmangazi Köprüsü'nde facianın eşiğinden dönüldü. Köprü üstünde seyir halindeki mobilya yüklü TIR'ın dorsesinde çıkan yangın aracı alev topuna çevirirken o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Genel

20.04.2024, 19:22

Osmangazi Köprüsü'nin Yalova tarafında seyir halindeki mobilya yüklü bir TIR'ın dorsesinde yangın çıktı. Saniyeler içinde adeta bir alev topuna dönen TIR, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

ŞOFÖR UYANIK DAVRANDI

Olay, saat 21.00 sıralarında Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü’nde geldi. Altınova’dan Kocaeli istikametine seyir halinde olan yabancı uyruklu sürücü M.L. (47) yönetimindeki A798AP177 yabancı plakalı mobilya yüklü TIR’ın, dorse kısmından duman çıkmaya başladı. Dumanı fark eden sürücü M.L., aracın çekici kısmını dorseden ayırıp, motor kısmının yanmasını önledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Mobilyaların tutuşmasıyla dorse alev topuna dönerken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, TIR’ın dorse kısmı kullanılmaz hale geldi.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan TIR'ın dorsesinin alev topuna döndüğü anlar, cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading