Yandex Metrica

Müslüme 3 gündür kayıp! 200 kişilik ekiple arama çalışmaları devam ediyor

Müslüme 3 gündür kayıp! 200 kişilik ekiple arama çalışmaları devam ediyor

Mersin’in Gülnar ilçesine gelen konargöçer yaşam sürdüren Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kayboldu. Küçük kızı arama çalışması sürüyor. Yaklaşık 200 personel, 4 köpek ve 2 dronenin de yer aldığı arama çalışması yöre sakinlerinin de desteğiyle aralıksız devam ediyor.

Genel

23.01.2024, 18:17

Alınan bilgiye göre, Konya Bozkır bölgesinden kışı geçirmek için Mersin'in Gülnar ilçesi Yanışlı bölgesine gelen Sarıkeçili Yörüklerinden Mehmet ve Selvi Yağal ailesinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme kayboldu. 

Aile ve çevredekilerin yaptığı aramada bulunamayan küçük kız için jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgede 3 gündür, tüm ekiplerin katılımı ile Müslüme'nin bir an önce bulunması için çalışmanın aralıksız devam ettiği bildirildi.

Yaklaşık 200 kişiden oluşan ekip, ormanlık ve dağlık alanda arama çalışması yaparken, yöre sakinleri de destek veriyor. Aralarında iz takip ve kokuya duyarlı 4 köpek ile 2 drone de arama çalışmalarına katılıyor. Çocuğunun kaybolmasını anlatan anne Selvi Yağal,

"Çarşamba günü saat 5.30'da kayboldu. Ben o sırada yemek pişiriyordum çadırın içeride. Arabanın orada oynuyordu, bisikleti vardı, bisikletiyle oynuyordu. Evin içini düzeltir yemek yapardım. Aklım ermiyor bir baktım yok. Bisikletiyle oynadığı yerde yok. Şuraya baktım, öte baktım beri baktım yok. 3 gündür aranıyor daha da yok. Hiç bir iz bulunamadı. Ekipler aradı kendim de aradım dağı taşı ayağımın altına aldım ama yok. Kendi akrabalarımdan da arayan oldu ama yok. Bu çocuk bir elde ama nasıl gitti nereye gitti, kim götürdü kim getirdi bilemiyorum. Akrabalarımızdan kötülüğü olan yok. Eline yiyecek verdim babasının gittiğini unuttu, orada oynuyordu” dedi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading