Yandex Metrica

Meral Akşener sırtını sıvazlamıştı! FETÖ'cünün yalanı ifşa oldu

Meral Akşener sırtını sıvazlamıştı! FETÖ'cünün yalanı ifşa oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Çatalca ziyareti esnasında karşısına çıkan ve kendisine dert yanan KHK'lı şahsın ByLock'çu olduğu ortaya çıktı.

Genel

31.01.2024, 18:12

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine dün Çatalca'da devam etti. Meral Akşener'e, Çatalca ziyaretinde İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve partililer eşlik etti.

1999 yılındaki Bank Asya hesabından dolayı ihraç edildiğini öne süren kişi, Akşener'den KHK'lıların sorunlarını dile getirmesini talep ederken şu ifadeleri kullandı; "KHK meselesini ne zaman dile getireceksiniz Allah aşkınıza"

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

MEĞER BYLOCK KULLANMIŞ

Akşener'le bir süre konuşan bu kişinin, FETÖ'nün haberleşme aracı Bylock'u kullandığı için polislikten ihraç edildiği ortaya çıktı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

''YALANCI FETÖ'CÜDÜR''

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada,  "Meral Hanım'ın sırtını sıvazladığı kişi, FETÖ'nün haberleşme aracı Bylock kullanıcılığından ihraç edilmiş eski bir polis memurudur. Bank Asya ile ilgili hiçbir kaydı yoktur. Van Ağır Ceza Mahkemesince 6 yıl 3 ay mahkumiyet kararı verilmiş tipik, yalancı, bir FETÖ'cüdür" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading