Yandex Metrica

Lütfü Türkkan sağlam yalancıymış! O mesaj hâlâ orada duruyor

Lütfü Türkkan sağlam yalancıymış! O mesaj hâlâ orada duruyor

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan yayınlamak zorunda kaldığı özür mesajıyla hem küfür olayına inanmayan takipçilerini boşa çıkardı hem de yalancı olduğunu itiraf etti.

Genel

23.01.2024, 18:15

Bingöl'de şehit yakınına "Senin bacını si..." şeklinde küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, hem küfürbaz hem de yalancı. Türkkan, skandal olayın sosyal medyada infiale yol açmasının ardından beklendiği gibi inkar yöntemini seçti. 

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda Türkkan, tüm Türkiye'ye şu şekilde yalan söyledi: "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez 'ağır küfür etti' diye yayınlamışsınız."

Türkkan, sinkaflı küfrünü inkar etmesinin bir işe yaramadığını anladığında ise 'özür dileyerek konuyu kapatma' metoduna sarıldı. Kaçak çiftliğini görüntülemek isteyen bir gazeteciyi korumalarına dövdürttüğü olayla gündeme gelmiş ve bu tip konularda sabıkası kabarık durumdaki Türkkan, son küfür olayı sanki karıştığı ilk skandalmış gibi tavra büründü. 

İşte Türkkan'ın, hem takipçilerine yalan söylediğini itiraf ettiği hem de onun küfrettiğine inanmak istemeyen İYİ Parti destekçilerini hayal kırıklığına uğratan 'özür' mesajı:


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading