Yandex Metrica

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un son hali şaşkına çevirdi! Dünya bunu konuşuyor

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un son hali şaşkına çevirdi! Dünya bunu konuşuyor

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un fotoğrafı dünyanın gündemine oturdu. Kuzey Kore'de lider Kim Jong-un, İşçi Partisi Merkez Komitesi toplantılarında son hali görenleri şaşırttı.

Genel

23.01.2024, 18:33

Kuzey Kore'de 10 yıl önce liderlik koltuğuna oturduğu ve sonrasında daha da çok kilo aldığı halinden eser kalmayan Kim Jong-un, bu hafta başlayan İşçi Partisi Merkez Komitesi toplantılarında çok farklı gözüktü.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

HALKI İÇİN AZ YİYOR

Hükümet yetkilileri, şiddetli gıda kıtlığı ile boğuşan ülkede 37 yaşındaki liderin halkı için daha az yediği konusunda ısrarcı oldu ve Kim'in sağlıklı olduğunu açıkladı. Bu yılın başlarında Kim'in 20 kilodan daha fazla verdiği haberleri, sağlığıyla ilgili tartışma başlatmıştı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

BİR DERİ BİR KEMİK KALDI

Öte yandan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un daha fazla zayıfladığını gösteren fotoğraflar, KCNA’nın yakın zamanda Kuzey Kore'nin 25 milyonluk nüfusunun çoğunun açlık ve sistematik baskıyla mücadele etmesine rağmen, Kim'in 'bir deri bir kemik' durumunun “halkın kalbini kırdığını” bildirmesinin ardından paylaşıldı. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

GIDA KITLIĞI KONUSUNDA UYARMIŞTI

Kuzey Kore lideri, Haziran ayında COVID-19 kısıtlamalarının ve yaşanan sel felaketlerinin ekonomiyi olumsuz yönde etkilediğini belirterek gıda kıtlığı konusunda uyarıda bulunmuştu. Kim, ülkedeki gıda durumunun “endişe verici” olduğunu belirterek, yetkilileri tarımsal üretimin artırılması yönünde harekete geçmeye çağırmıştı.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

KİM'İN MENÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

İngiltere merkezli The Sun gazetesi, Kim Jong-Un’un günlük beslenmesi hakkında da detayları açıkladı. Buna göre, Kuzey Kore lideri, bir gecede en az bir şişe şarap içerken, yanında İsviçre peyniri, havyar ve ıstakoz yemeyi tercih ediyor. The Sun, halkının yoksulluk içinde yaşadığı bir ülke liderinin yaşadığı saltanata da dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading