Yandex Metrica

Kürecik'i kapatın

Kürecik'i kapatın

CHP'li Ağbaba: İsrail'in Gazze'deki vahşetine Kürecik radarını kapatarak cevap verelim

Genel

23.01.2024, 17:29

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Bugüne kadar 227 kişinin hayatını kaybettiği, İsrail'in Gazze'de başlattığı vahşeti kınıyorum" ifadesini kullandı.

Yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını eleştiren Ağbaba, "Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen bu katliama gözlerini kapatan tüm ülkeler de en az İsrail kadar suçludur ve bu insanlık suçunun ortağıdır" değerlendirmesini yaptı.

"Bizler emperyalizme ve işgale karşı direnen Filistin halkının yanındayız" görüşünü aktaran Veli Ağbaba, Kudüs'teki katliama en güzel cevabın Malatya'dan verileceğine inandıklarını, Malatya-Kürecik'te bulunan ve 'ABD tarafından NATO kılıfına büründürülmüş bir kalkan' olan hava savunma radarının kapatılması gerektiğini ifade etti. Tek amacı İsrail'i korumak olan füze kalkanının kapatılması için girişimlerde bulunduklarını bildiren Ağbaba, "Kudüs konusunda eğer çok samimiyseniz, ABD'nin İsrail'i korumaya yönelik kurmuş olduğu füze kalkanını derhal kapatırsınız. Biz bu topraklarda İsrail devletini korumaya yönelik füze kalkanının hedefi olmak istemiyoruz, onun bir aracı da olmak istemiyoruz" açıklamasında bulundu. ANKARA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading