Yandex Metrica

Komodor Otel nerede? Do Not Disturb filmi Komodor Palas oteli nerede? Do Not Disturb filminin çekildiği otel nerede?

Komodor Otel nerede? Do Not Disturb filmi Komodor Palas oteli nerede? Do Not Disturb filminin çekildiği otel nerede?

Karakomik Filmler serisinin karakteri Ayzek yeni maceralarla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cem Yılmaz'ın Netflix için yazdığı Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece filmi 29 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. Film konusu, oyuncuları ve çekimlerinin yapıldığı mekanlarla adından söz ettirmeyi başardı. Komodor Otel nerede? Do Not Disturb filmi Komodor Palas oteli nerede? Do Not Disturb filminin çekildiği otel nerede? soruları ise izleyiciler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Genel

26.04.2024, 18:07

Do Not Disturb filmi için ilk sinyal Cem Yılmaz'dan gelmişti. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karakomik filmler serisindeki Ayzek karakterinin yeniden ekranlara geleceğini açıklamıştı. Do Not Disturb filminin çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlandı ve montajı tamamlandı. Heyecanla beklenen filmin yayınlanacağı tarih de sosyal medyadan duyuruldu. Konusu ve oyuncu kadrosu bakımından oldukça merak uyandıran filmi çekimlerinin yapıldığı mekanlarla da dikkat çekiyor. Film Komodor Otel'de geçiyor. Komodor Otelde çalışmaya başlayan Ayzek'in hayatı tamamen değişiyor. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

KOMODOR OTEL NEDER?

Cem Yılmaz’ın Ayzek karakteri Do Not Disturb filmiyle yeniden izleyicilerle buluşuyor. Filmde arabalı vapurda garsonluık yaparak geçimini sağlayan Ayzek pandemi nedeniyle işsiz kalınca Komodor Palas'ta işe girer. Burada çalışmaya başlayan Ayzek'in ilk iş gecesinde başına tuhaf olaylar gelecektir. Peki Komodor Otel nerede? Do Not Disturb filminde Komodor Otel olarak gösterilen yapının Beyoğlu civarında olduğu tahmin ediliyor. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

DO NOT DİSTRUB FİLMİNDE KOMODOR PALAS OTELİ NEREDE?

Do Not Disturb filminin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Çekimler sırasında pek çok tarihi mekan ve İstanbul'un ara sokakları kullanıldı. Filmde yer alan Komodor Palas Otelin nerede olduğu ise net olarak bilinmiyor. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

DO NOT DİSTRUB FİLMİNİN ÇEKİLDİĞİ OTEL NEREDE?

Cem Yılmaz'ın başrolünde olduğu Do Not Disturb filmi Komodor Otel'de yaşanan olayları konu alıyor. Filmin çekildiği mekanın İstanbul'da olduğu öğrenildi. Komodor Otel iç çekimleri ise stüdyo ortamında gerçekleştirildi. 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

DO NOT DİSTRUB KONUSU NEDİR?

Ayzek arabalı vapur işletmelerinin Kovid-19 pandemisi nedeniyle çalışmaması yüzünden işsiz kalıp bir otelde iş buldu. Komodor Oteli'in gece vardiyasında işe başlayan Ayzek'in ilk iş gecesinde başından geçenler filmin ana konusudur. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0


Loading