Yandex Metrica

Kendisini bıçaklayan adamın polise yaptığı ihbar şaşırttı!

Kendisini bıçaklayan adamın polise yaptığı ihbar şaşırttı!

Erzurum'da gece saatlerinde bir kişi polise '3 kişiyle kavga ettim birisini bıçakladım' diyerek ihbarda bulundu. Bölgede yaralı arayan polis ekipleri en sonunda ihbar yapan kişinin kendisini bıçakladığını anladı.

Genel

23.01.2024, 18:29

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bir kişi dükkanının önüne gelen 3 kişi ile kavga ettiğini kavga sırasında birisini bıçakladığını söyleyerek, polisten yardım istedi. 

Olay yerine gelen ekipler, elindeki bıçağı alarak, adamı ambulansa götürdü. Yüzünden bıçaklanan Suat adlı adam, polislere kavga sırasında birini yaraladığını söyledi. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

POLİS KİMSEYİ BULAMADI 

Polis adamın 'birini yaraladım' ifadesinin ardından olay yerinden yaralı aramaya başladı. Saatlerce yaralı arayan ekipler kimseyi bulamayınca güvenlik kameralarını incelemeye aldı. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

KENDİSİNİ BIÇAKLAMIŞ 

Kameralara bakan polisler, Suat isimli kişinin kimseyle kavga etmediğini, metruk bir binaya girerek kendisini bıçakla yaraladığını tespit etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading