Yandex Metrica

Karar gazetesinden 'F' serisi 1 dolar! FETÖ simgesini birinci sayfada kullandılar

Karar gazetesinden 'F' serisi 1 dolar! FETÖ simgesini birinci sayfada kullandılar

Millet İttifakı'nın propaganda aygıtı Karar, birinci sayfada döviz kuru haberi verirken FETÖ'nün en önemli simgelerinden 'F' serisi 1 dolarlık Amerikan banknotunun resmini kullandı.

Genel

24.04.2024, 23:55

Karar gazetesinin bugünkü birinci sayfasında ABD Doları'nın 10 Türk Lirası'nı geçtiğini duyururken kullandığı görsel dikkat çekti. Gazete, 1 dolar banknotlarında onca harf varken 'F' serisini kullanmayı tercih etti. 

Karar yazı işleri ekibinin 'F' serisi 1 dolarların Türkiye'de ne anlama geldiğini bilmemeleri imkansız olduğuna göre bu görselin ne amaçla kullanıldığı merak ediliyor.

Karar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras'ın, Türkiye kamuoyuna Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen üzerinden bir mesaj vermiş olma ihtimali tüyleri ürpertiyor. 

Yine de 'F' serisi banknotun 'sehven' kullanılmış olabileceği ihtimaline karşı Karar ekibinin cehaletini giderecek şu bilgiyi verelim: 1 dolarlık banknotlar gerek 15 Temmuz darbe girişiminden önce gerekse de sonraki dönemde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'deki örgüt üyesi mankurtlara gönderdiği taltif simgelerinin en önemlisidir. 

1 dolarlık 'F' serisi banknota sahip bir Fetullahçı, aklı ve kalbiyle her şeyini örgüte teslim etmiş tehlikeli bir militanı ifade eder. Bizzat Gülen tarafından gönderilmiş 'F' serisi banknotu kullanan kişi, örgütte elebaşının övgüsüne mazhar olmuş ve FETÖ için çok önemli(!) görevler üstlenmiş bir teröristtir. Bu FETÖ'cü ya mahrem imamdır ya da devlet kademesinin çeşitli katmanlarına sızdırılmış kriptodur.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yakalanan pek çok FETÖ üyesi teröristin üzerinden bu seride banknotlar çıkmıştı. 

Karar gazetesinin 'F' serili FETÖ simgesini kasten kullanıp kullanmadığını belki hiçbir zaman bilemeyeceğiz ancak gazetenin birinci sayfada imza attığı bu skandalı FETÖ hassasiyeti olan hiç kimse unutmayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading