Yandex Metrica

Kanserle mücadele eden Öğretmen Muharrem Poyrazoğlu yaşam mücadelesini kaybetti

Kanserle mücadele eden Öğretmen Muharrem Poyrazoğlu yaşam mücadelesini kaybetti

Tekirdağ'da kanser hastalığı ile mücadele eden Öğretmen Muharrem Poyrazoğlu ara verdiği okuluna 8 ay sonra döndüğünde alkışlarla karşılanmıştı. Coğrafya öğretmeni geçtiğimiz gün yaşam mücadelesini kaybetti.

Genel

23.01.2024, 18:20

Tekirdağ'da kanserle mücadele eden Coğrafya Öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu 8 ay önce meslektaşları ve öğrencileri tarafından alkışlar,balonlarlarla karşılanmıştı. 8 ay sonraki karşılaşmada, Muharrem Poyrazoğlu, öğrencilerine sarılıp gözyaşı döktü. Poyrazoğlu, kanserle mücadele sürecinde onu yalnız bırakmayan,desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MUHARREM POYRAZOĞLU VEFAT ETTİ

Muharrem Poyrazoğlu hastalığın vücuda yayılması nedeniyle Cumaretsi günü vefat etti. Öğretmen Malatya'da toprağa verildi.
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de Poyrazoğlu için taziye mesajı yayımladı:

'Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmenimiz Muharrem Poyrazoğlu vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading