Yandex Metrica

Kamyonetin altında kaldı feci şekilde can verdi: Ben sensiz ne yaparım

Kamyonetin altında kaldı feci şekilde can verdi: Ben sensiz ne yaparım

Antalya'da korkunç bir kaza meydana geldi. Geri manevra yapan kamyonetin altında kalan Dürdane Eser, feci şekilde can verdi. Haberi alıp olay yerine gelen eşi Selim Eser ile fenalaşan araç sürücü ve kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Genel

21.03.2024, 04:10

Antalya'da dün saat 14.30 sıralarında, Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2340'ıncı Sokak'ta yürekleri yakan bir olay meydana geldi.

İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar trafikte buhar oldu! İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar... Haberi Görüntüle

ARACIN ALTINDA KALDI

Sitedeki markete gıda malzemesi bırakan 38 yaşındaki Volkan Gökçen, 15 NU 867 plakalı kamyonetiyle geri manevra yaptığı sırada, yolun karşısına geçmekte olan Dürdane Eser'i fark etmedi. Eser'in kamyonetin altında kaldığını görenler, şoförü uyarıp aracı durdurdu. Durumun bildirilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleriyle mahalleli tarafından aracın altından çıkarılan Eser'in, yaşamını yitirdiği belirlendi.

İşçi servisi devrildi! Beylikdüzü E-5'te 'makas atma' faciası: Çok sayıda yaralı var! İşçi servisi devrildi! Beylikdüzü E-5'te 'makas atma' faciası: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

'HAYATIM BİTTİ'

Eser'in ölümüyle fenalık geçiren sürücü Volkan Gökçen, "Ben ne yaptım, hayatım bitti. Ben nasıl yaptım bunu" diye gözyaşı döktü. Polisler tarafından sakinleştirilen Gökçen, ekip aracına alınıp polis merkezine götürüldü.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

'BEN SENSİZ NE YAPARIM ŞİMDİ'

Olayı duyup gelen Selim Eser ise eşinin cesedine sarılıp ağladı. Polisler tarafından teskin edilmeye çalışılan Eser, "Dürdane ben sensiz ne yaparım şimdi" diyerek, gözyaşı döktü. Eser'in yakınları da bu sırada kamyoneti tekmeledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından Dürdane Eser'in cenazesi, adli tıp kurumuna götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading