Yandex Metrica

İzmirliler Mustafa Kemal Atatürk'ün pastadan heykeline bayıldı

İzmir’de ilk kez düzenlenen Master Of Cake Pasta ve Çikolata Festivali'nde ustaların ellerinden çıkan pastadan Mustafa Kemal Atatürk heykeline İzmirliler hayran kaldı. Ziyaretçiler Atatürk'ün pastasına yoğun ilgi gösterdi. Pastanın sergilendikten sonra yenilip yenilmeyeceğiyse merak konusu...

Genel

23.01.2024, 19:18

İHA'nın haberine göre, İzmir'de ilk kez düzenlenen Master Of Cake Pasta ve Çikolata Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Mustafa Kemal Atatürk'ün pastadan heykelini İzmirliler çok beğendi.

Pasta ve çikolatalar, usta ellerin emekleriyle dev heykellere dönüştürüldü. Farklı konseptlerde yapılan pastalar, Türkiye geneli ve yurt dışından pastacıların katıldığı uluslararası pasta yarışması ile görücüye de çıktı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

İZMİRLİLER ATATÜRK PASTASINA BAYILDI

Festivalde en dikkat çekici eser ise Mustafa Kemal Atatürk'ün pastadan heykeli oldu. Atatürk'ün pastadam heykelinin yapılmasına ilk kez rastlayan ziyaretçiler, pastaya yoğun ilgi gösterdi. Bazı çocuklar pasta ve çikolatadan heykelleri oyuncak sandı, yetişkinler de eserlerin yenilebilir olduğunu anlamakta güçlük çekti.

Farklı konseptlerde yapılan pastalar, Türkiye geneli ve yurt dışından pastacıların katıldığı uluslararası pasta yarışması ile görücüye de çıktı. En iyi pastaları yapanlarsa ödüllendirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading