Yandex Metrica

İzmir'de silahla 75 bin lira gasp ettikleri belirlenen şüpheliler tutuklandı

İzmir'de silahla 75 bin lira gasp ettikleri belirlenen şüpheliler tutuklandı

İzmir'de, otomobil satın almak için kente gelen 2 kişinin, silah zoruyla 75 bin lirasını ve cep telefonlarını gasp ettikleri saptanan 2 şüpheli, tutuklandı.

Genel

31.03.2024, 17:36

Elde edilen bilgiye göre, Ö.C. ve G.A, bir internet sitesi üzerinden gördükleri otomobili satın almak için Balıkesir'den İzmir'e geldi.

Satışta aracı olduğu iddia edilen Ö.K. (28) ile irtibata geçen 2 kişi, Bayraklı ilçesi Doğançay Mahallesi'ne gitti.

Burada Ö.K. ile buluşan Ö.C. ve G.A'nın satın alacakları otomobili beklerken yanlarına gelen maskeli 2 şüpheli tarafından 75 bin lira nakit paraları ile telefonları gasp edildi.

Durumun polise ihbar edilmesinin ardından başlatılan soruşturmada güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, Ö.K'yi gözaltına aldı.

Ö.K'nin verdiği ifadeden yola çıkan Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler U.V. (33) ve A.D'nin (29) Karabağlar ilçesindeki bir evde kaldığını belirledi.

Adrese düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, evde 36 bin lira ile olay günü gasp edilen cep telefonları ve silah bulundu.

U.V. ve A.D, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Aracı olduğu öne sürülen Ö.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading