Yandex Metrica

İstanbullular tehlikede! Yine metrobüs yine arıza

İstanbullular tehlikede! Yine metrobüs yine arıza

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin bakımsızlığa terk ettiği İETT otobüslerinin ardından metrobüsler de arızalanmaya başladı. Bu defa yer Bayrampaşa oldu.

Genel

23.01.2024, 22:07

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, hizmet siyaseti yerine pr siyaseti yaptığından ötürü İstanbullular için en önemli konulardan biri olan ulaşımda zafiyet söz konusu. İBB'nin sorumsuzluğu nedeniyle İETT ve metrobüslerde arızalar yaşamıyor ve artık bu durum tehlikeli bir hal almaya başladı.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

METROBÜSTEN DUMANLAR YÜKSELDİ

Son olay bugün Bayrampaşa'da yaşandı. Beylikdüzü'nden Söğütlüçeşme yönüne doğru giden metrobüs Bayrampaşa'da arızalandı ve bir anda dumanlar çıkarmaya başladı. İçindeki yolcular büyük bir panik yaşarken, facianın eşiğinden dönüldü.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

METROBÜSTE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Yaşanan olayın ardından metrobüs güzergahında uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar artık her gün yaşadıkları bu durumdan oldukça şikayetçi ve İBB'ye tepkili.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading