Yandex Metrica

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar, Bağcılar, Esenler, Beyoğlu, Kağıthane sabah 10.00’a hazır olun!

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar, Bağcılar, Esenler, Beyoğlu, Kağıthane sabah 10.00’a hazır olun!

İstanbul'da yaşayanlar için dikkat çeken bir uyarı geldi. Aktarılan son habere göre İstanbul'da yaşayanlar için yarın saat 10.00'da başlayacak ev akşam saatlerine kadar sürecek. 

Genel

06.04.2024, 15:04

İstanbul’daki güncel elektrik kesintileri her gün BEDAŞ tarafından ilçe ilçe neresi olduğu açıklandı. Bu kapsamda BEDAŞ 15 Mart için yaptığı açıklamasında çok sayıda ilçe için uyarılarını peş peşe yapıldı. Planlı elektrik kesintileri programına göre hangi ilçelerde hangi saatler arasında olacağı belirtilmiş oldu. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YARIN ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK 

Megakentte yaşayanlar elektrik kesintileri hakkında araştırmalarına hız kazandırıyor. BEDAŞ’ın sitesinden aktarılan son habere göre elektrikler ne zaman gelecek? Sorusu da cevap bulmuş oldu.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

EN SIK KESİNTİSİNİN OLACAĞI YER: BEYOĞLU

BEDAŞ’ın açıklamasında göre İstanbul’da özellikle Beyoğlu ilçesinde elektrik kesintisinin olacağı ifade edildi. Beyoğlu elektrik kesintisi için yapılan açıklama şu şekilde:

“İSTANBUL BEYOĞLU ilce MERKEZ-KEÇECİ PİRİ mah HARAP ÇEŞME sk // ŞİŞLİ ilce MERKEZ-BOZKURT mah BARUTHANE, BAYSUNGUR, BİLEZİKÇİ, DERİCİLER, DOLAPDERE, ERGENEKON, EŞREF EFENDİ, KINALI KEKLİK, KURTULUŞ, SADRİ MAKSUDİ ARSAL, SEYMEN, TÜRKBEYİ, ŞAHİN sk / CUMHURİYET mah ERGENEKON sk / DUATEPE mah BARUTHANE, BOZKURT, ERGENEKON, KURTULUŞ sk / ERGENEKON mah DOLAPDERE sk / ESKİŞEHİR mah AKAĞALAR, AKTAŞ, BAYSUNGUR, BİLEZİKÇİ, DEMET, DERİCİLER, DEĞİRMEN, DOLAPDERE, EŞREF EFENDİ, GAZİNO, IRMAK, KARABATAK, KAYTANCI RASİM, KINALI KEKLİK, KURTULUŞ, KURTULUŞ MASLAĞI, KÜKÜRTLÜ, KÜÇÜK AKARCA, LALEZAR, MARSIK, PERVAZ, PEŞKİR AĞASI, SARRAF MÜMİN, TUZCU MURAT, ŞAHİN sk / FERİKÖY mah BARUTHANE, BOZKURT, KURTULUŞ, SAVAŞ, SEYMEN sk / TEŞVİKİYE mah NİŞANTAŞI IHLAMUR YOLU, ŞAKAYIK sk / İNÖNÜ mah AKKARGA, BABİL, DOLAPDERE, ELMADAĞ, KÜÇÜK BAYIR, ÇİLİNGİR ÇIKMAZI, ÇİMEN sk 10:00-15:00 saatleri arasında Manevra Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(2398686)”

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

İSTANBUL’DA HANGİ İLÇELERDE ELEKTRİK KESİLECEK?

BEDAŞ elektrik kesintisini açıklarken 15 Mart Cuma günü İstanbul genelindeki elektrik kesintileri hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmiyor. Buna göre İstanbul’da Beyoğlu'nun yanı sıra Avcılar, Bağcılar, Zeytinburnu, Esenler, Başakşehir, Arnavutköy, Fatih, Çatalca, Kağıthane, Bayrampaşa, Silivri ve Büyükçekmece ilçelerinde de elektrik kesintisi yaşanacak.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Loading