Yandex Metrica

İstanbul yağmura teslim! Vatandaş hazırlıksız yakalandı

İstanbul yağmura teslim! Vatandaş hazırlıksız yakalandı

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yağmur belirli aralıklarla etkili oldu. Yağmurdan dolayı sokaklarda ve yollarda su birikintisinin olduğu görüldü.

Genel

23.01.2024, 17:55

Megakentin ilerleyen saatlerinde başlayan sağanak yağış kentin birçok noktasında etkili oldu. Etkili olan yağmur nedeniyle sokaklarda ve yollarda su birikintilerinin olduğu gözlendi. Meteorolojiden yapılan uyarıya göre yağmurun sabah saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Kentte gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki vatandaşlar, yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU

Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazı kişiler da tedbirli davranarak yağmurdan şemsiyeleriyle korundu. Yağmura yollarda yakalanan kişiler ise ıslanmamak için tente ve saçak altlarına sığındı.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

YAĞMUR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan, Üsküdar'da sağanak sonrası yollarda su birikintileri oluştu. Bazı araç sürücüleri, yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Yağmur, yer yer etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading