Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı'nda intihar girişimi! Yabancı diplomat ailesinin gözü önünde aşağı atladı

İstanbul Havalimanı'nda intihar girişimi! Yabancı diplomat ailesinin gözü önünde aşağı atladı

Diplomatik pasaporta sahip olan Liberyalı Aberkah Samuel Kkwame, İstanbul Havalimanı'nda intihar girişiminde bulundu. 20 metrelik yükseklikten kendini bırakan Kkwame hayatını kaybetti.

Genel

26.02.2024, 03:41

Diplomatik pasaporta sahip olan Liberyalı Aberkah Samuel Kkwame, eşi ve çocukları ile beraber ülkelerine dönmek için öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı'na geldi.

İsrailli organ şebekesine operasyon: Üç ülke üçgeninde dönen çeteye eş zamanlı baskın! İsrailli organ şebekesine operasyon: Üç ülke üçgeninde dönen çeteye eş... Haberi Görüntüle

20 METRE YÜKSEKTEN KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI  

Taksiden inan Aberkah Samuel Kkwame, birkaç adım attıktan sonra 2 nolu kapının bulunduğu alandan 20 metre yükseklikten kendini aşağı bırakarak eşi ve çocuklarının gözü önünde intihar etti. 

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

HAYATINI KAYBETTİ 

İhbar sonrası sağlık ve polis ekipleri olay yerine gelirken Aberkah Samuel Kkwame'nin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading