Yandex Metrica

İstanbul'da DHKP/C'ye darbe! Bölge sorumlusu yakalandı

İstanbul'da DHKP/C'ye darbe! Bölge sorumlusu yakalandı

İstanbul'da düzenlenen terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda, biri örgütün sözde Bursa sorumlusu olmak üzere 2 kişi ele geçirildi.

Genel

06.02.2024, 13:12

 Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yürütülen soruşturma çerçevesinde haklarında “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan yakalama kararı bulunan DHKP/C‘nin sözde Bursa sorumlusu Ö.C.K. ile geçmiş yıllarda terör davalarına bakan hakim ve savcıların kullandığı servis aracına örgüt adına bombalı saldırı eyleminde bulunan İ.K.'yı evinde sakladığı öne sürülen M.C.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

TUTUKLANDILAR

Her iki şüpheliyi yakın takibe alan güvenlik güçleri, Sultangazi'de operasyon düzenledi. TEM Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonda, geçmiş dönemde birçok soruşturmada ismi geçen M.C. ile örgütün sözde Bursa sorumlusu olduğu iddia edilen Ö.C.K. yakalanarak gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şubesi'nde ifadeleri alınan şüpheliler daha sonra savcılık kararıyla tutulanarak cezaevine gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading