Yandex Metrica

İSPARK'ı batırdı, İstanbul'u değnekçilere teslim etti!

İSPARK'ı batırdı, İstanbul'u değnekçilere teslim etti!

İstanbul değnekçilerin işgali altında. Gündüzleri ara sokaklarda, akşamları İBB'ye ait yol üstü otoparklarda vatandaştan haksız yere para isteyen değnekçiler bu kez Kadıköy'de yakayı ele verdi.

Genel

23.01.2024, 18:03

İstanbul'da 2 yıldır değnekçi terörü yaşanıyor. Özellikle günlük hareketliliğin yoğun olduğu işlek Fatih, Kadıköy ve Bakırköy gibi semtlerde, ara sokaklarda kaldırım kenarlarını işgal eden değnekçiler, vatandaşlardan haksız para alıyor.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

POLİSLE PAZARLIK YAPAN DEĞNEKÇİ YAKAYI ELE VERDİ

İstanbul'da özellikle son 2 senedir yaşanan değnekçi işgali son sürat devam ediyor. Son olay Kadıköy’de yaşandı. Yol kenarını işgal eden değnekçi, Fenerbahçe Stadı çevresinde aracını park eden sürücülerden park ücreti istedi. Ancak vatandaştan haksız para alan değnekçiler, bu kez sert kayaya çarptı; vatandaş zannettiği polis memuru ile pazarlık yapınca yakayı ele verdi. 

kadikoy degnekci

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

KADIKÖY'DE DEĞNEKÇİ DENETİMİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Fenerbahçe Stadı çevresinde denetime çıktı. Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde park eden araçların yanına yaklaşarak park ücreti adı altında para isteyen bir değnekçi tespit edildi. Sivil giyimli polis memurları, araçlarını cadde üzerine park etti. Polisten park ücreti talep eden Volkan K. adlı değnekçi yakalandı.

Kadıköy'de değnekçi ile polisin pazarlık yaptığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

kadikoy degnekci

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA SOKAKLAR DEĞNEKÇİLERE TESLİM

Bir süredir İBB'ye bağlı olan İSPARK'a ait cadde ve yol üzerinde bulunan otoparklardaki görevlilerin mesaisinin bitmesi sonrası değnekçiler ortaya çıkıyor. Korsan otoparkçılar, ücretsiz otoparkları vatandaşlara para karşılığı kullandırıyor. 

Bazı işlek semtlerde değnekçi terörü gündüz de devam ediyor. Bilhassa ana caddelere çıkan alt sokaklarda konumlanan değnekçiler kaldırım kenarlarını resmen kiraya çıkarıyor. Vatandaşın aracını bazı ara sokaklara ancak para vererek park etmesine müsaade ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading