Yandex Metrica

İnternetten görüp denediler ama... "Kolonyalı deney" kabusu!

İnternetten görüp denediler ama... "Kolonyalı deney" kabusu!

Kars'ta ikiz kardeşler internetten gördükleri bir deneyi uygulamaya çalıştı. Ancak o deney kabusları oldu. Kardeşlerden birinin vücudu yandı.

Genel

23.01.2024, 17:45

Kars'ta ikiz kardeşler internetten izledikleri videodan etkilendi, ellerine döktükleri kolonyanın yanıp yanmadığını denedi.Ancak bu deney kabusları oldu.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

DENEY KABUSA DÖNDÜ

Ortaokul öğrencisi ve ikiz olan 10 yaşındaki Berat ile kardeşi Baran Boylu, internetteki bir video paylaşım programında ellerine döktükleri kolonyayı çakmakla yakanların videosunu izledi. İzledikleri videoyu evde denemek istediler. Kardeşlerin ellerine döktükleri kolonya kıyafetlerine de sıçradı. Kolonyanın yanıp yanmadığını tespit etmek için çakmağı çakan Baran kardeşler kabus dolu anlar yaşadı. İkizlerden birinin kıyafetinin alev alması sonucu vücudu yandı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

YANIK TEDAVİSİ SÜRÜYOR


Kardeşlerin çığlıklarını duyan annenin müdahalesiyle üzerindeki alevler söndürüldü. Ancak Berat'ın karnı, göğsü ile vücudunun çeşitli yerlerinde 2. ve 3. derece derin yanık oluştu.  Küçük çocuk ambulans ile kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. Berat Boylu daha sonra Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Tedavi sürüyor. Berat ise iyileşeceği günü umutla bekliyor.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

''AİLELER ÇOCUKLARININ İZLEDİKLERİNE DİKKAT ETSİN''


Berat Boylu'nun babası Çetin Boylu'nun ailelere uyarısı var. "Aileler  çocuklarının telefondan ne izlediğine dikkat etsinler" diyen baba,  "Çocuğum yaşadığı kabus dolu olayı unutamıyor. Her pansuman yapıldığında korkuları daha da artıyor. Diğer kardeşinde bir şey yok. İnternetten izledikleri videodan etkilenip bu tehlikeli deneyi yapmak istemişler. Annesi evde oyun oynuyorlar sanmış. Aileler duyarlı olsun, çocuklarının telefondan ne izlediğine dikkat etsinler. " ifadesini kullandı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading