Yandex Metrica

İmamoğlu tarafını seçen Soner Yalçın Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi! 'Başımıza solcu Goebbels'ler mi getireceksiniz?'

İmamoğlu tarafını seçen Soner Yalçın Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi! 'Başımıza solcu Goebbels'ler mi getireceksiniz?'

Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın, köşe yazılarında İmamoğlu güzellemeleri yapmaktan geri kalmazken bu sefer CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibini eleştirdi. CHP'nin 'Sorulamayacak Sorular Kanunu Çıkacak' afişini sert bir dille eleştiren Yalçın 'Başımıza solcu Goebbels'ler mi getireceksiniz?' dedi.

Genel

23.01.2024, 18:50

2023 seçimleri yaklaşırken Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında tarafını seçen Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun itibarını sıfırlamak için çalışmalarına başladı. 

İmamoğlu ile samimiyetini yemeklerle, kulis görüşmeleriyle artıran Soner Yalçın, bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu'nun kampanya ekibini sert bir dille eleştirdi. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

'BAŞIMIZA SOLCU GOEBBELS'LER Mİ GETİRECEKSİNİZ?'

'Sorulamayacak sorular kanunu çıkacak' afişine tepki gösteren Yalçın, 'Başımıza solcu Goebbels'ler mi getireceksiniz' ifadelerini kullandı. 

Yalçın'ın köşe yazısından ilgili bölüm şu şekilde: 

Başımıza 'solcu Goebbels'ler' mi getireceksiniz?

Biliyorsunuz Goebbels, Hitler kabinesinin 'Kamuoyunu Bilgilendirme ve Propaganda Bakanı' idi. 1933 yılından itibaren Almanya'da ne sorulacak, ne yazılacak kontrolüne girdi. Neye gülüneceğine bile karar verir hale geldi! 

Goebbels 'Sorulamayacak Sorular Kanunu'nu ben niye düşünemedim' diye mezarında ters dönüyordur herhalde! 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading