Yandex Metrica

İETT vatandaşın canına tak ettirdi! Metrobüs bozuldu vatandaşlar köprüde bekledi

İETT vatandaşın canına tak ettirdi! Metrobüs bozuldu vatandaşlar köprüde bekledi

İstanbulluların ulaşım eziyetine yenisi eklendi. Her gün yaşanan otobüs arızalarına alışan İstanbullu kez metrobüs eziyeti yaşadı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir metrobüs arızalanınca yolcular köprüde beklemek zorunda kaldı.

Genel

23.01.2024, 17:53

İstanbul'da ulaşım bir rezalete dönüşmüş durumda. Bu kez bir metrobüs seyir halindeyken arızalandı.  Şoför yolcularını 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde indirdi. Yolcular köprüde beklemek zorunda kaldı.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR KÖPRÜDE BEKLEDİ 

Söğütlüçeşme-Beylikdüzü seferini yapan metrobüs 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bilinmeyen bir nedenle arıza yaptı. Arıza sebebiule metrobüsten inen yolcular, bir süre köprü üzerinde bekledi. Hem cam hem trafik güvenliğini tehlikeye atan bu durum bir süre devam etti. Daha sonra  yolcular arkadan gelen metrobüslere bindirildi. Yaşanan arıza nedeniyle Edirne yönünde trafik yoğunluğu da oluştu. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

KABAKTEPE'NİN CANLI YAYINI SIRASINDA YAŞANDI

Metrobüs arızası AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayın sırasında yaşandı. Kabaktepe görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak ''Bu görüntüler Ordu Altaş TV canlı yayını sırasında çekildi. Boğazın güzel manzarasında bir yayın izletmekti amacımız ama üzülerek arıza yapan metrobüs ve çile çeken İstanbulluyu gösterebiliyorum.'' ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading