Yandex Metrica

İETT otobüsleri rezaleti bitmeden tramvay rezaleti başladı

İETT otobüsleri rezaleti bitmeden tramvay rezaleti başladı

İstanbulluları isyan etme noktasına getiren İETT otobüsü arızalarından sonra bu defa tramvay sorunları baş gösterdi. Bu sabah, Bağcılar-Kabataş tramvay hattında seyahat etmek üzere duraklara gelen yolcular virüsün kol gezdiği ortamda bir arada beklemek zorunda kaldı.

Genel

23.01.2024, 17:57

İstanbul'da vatandaşları canından bezdiren İETT otobüsü arızaları bitmeden şimdi de tramvay sorunu patlak verdi. 

Bu sabah Bağcılar-Kabataş tramvay hattını kullanmak isteyen İstanbullular gelmeyen tramvayı uzun kalabalıklar halinde bekledi. Pandemi süreci devam ederken, okulların da eğitim faaliyetlerine başlamış olmasına rağmen hiçbir hazırlık yapmamış olduğu anlaşılan İBB'nin İETT araçlarını bekleyen vatandaşlar canından bezdi. İstanbul'da yolcu kitlelerinin bekleyişlerine sahne olan otobüs ve metrobüs duraklarına şimdi de tramvay durakları eklendi. İşe, okula geç kalan vatandaşlar tepkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf ve ifadelerle gösteriyor.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

ARIZA, YANGIN, YOLDA KALMA...

Her gün istisnasız arızalanan, alev alan ya da yolda kaldığı için vatandaşlar tarafından itilen İETT aracı görüntüleri yoğun eleştiriler alırken, İBB bu konuyu görmezden gelmeye devam ediyor. Hiçbir problem yaşanmıyormuş gibi davranan İBB Başkanı İmamoğlu ve yönetimi sessizliğini korurken, suya zam yapmanın heyecanını yaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading