Yandex Metrica

İBB Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım çalışmasını sürdürüyor

İBB Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım çalışmasını sürdürüyor

İBB, mahkeme kararını umursamadan, Eyüpsultan'da yıkımı durdurulan Gençlik Parkı'nı yıkmaya devam ediyor.

Genel

23.01.2024, 17:52

Eyüpsultan'da mahkeme kararıyla yıkımı durdurulan parkta İBB'nin çalışması devam ediyor.

MASA VE OTURAKLAR DEĞİŞTİRİLMİŞ

Mahalleli, söz konusu alanda yeni yapılan parktaki masa ve oturakların eskisiyle değiştirildiğini iddia edere, duruma tepki gösterdi. Mahkeme kararıyla yıkımı durdurulan Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nın yerine yapılan parktaki masa ve oturakların, eskileriyle değiştirildiğini söyleyen mahalleli, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) tepki gösterdi. KİPTAŞ'ın, Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüm projesine dahil edilen fakat itirazlar üzerine İstanbul 5. İdare Mahkemesi'nce geçici süreliğine durdurma kararı verilen Gençlik Parkı'nda İBB'nin yıkım çalışmaları devam ettiriliyor.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

MAHALLE SAKİNLERİ BIKMIŞ

AA'ya konuşan mahalle sakinlerinden Ayşe Topçu, dün akşam saatlerinde belediye ekiplerinin parka geldiğini ve masalarıla oturakları nasıl değiştirdiklerini ''O güzel masaları aldılar, yerine eski masa getirdiler. Yani bizi mi kandırıyorlar, iki günde ne değişti de yeniyi aldılar, eskiyi getirdiler? Bir ay sonra mahkeme kararı çıkacak. Burası ya onların olacak ya bizim ama vicdanları varsa bize versin." sözleriyle anlattı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading