Yandex Metrica

Sitede Ara

Havalimanlarında unutulan valizler satışa çıkarıldı

Havalimanlarında unutulan valizler satışa çıkarıldı

Havalimanlarında unutulan ve kanunlar nedeniyle gümrüğe takılan malları ihaleyle satın alan firma, bu ürünleri satışa çıkardı. Vatandaşlar söz konusu ürünlere yoğun ilgi gösterdi.

Genel

23.01.2024, 17:42

Uçuş yapan yolcuların havalimanlarında unuttuğu ve 6 ay boyunca almak için müracaat etmediği ürünler ihale yoluyla çeşitli şirketlere satılıyor. Binlerce valizin satış için hazırlandığı ihaleyi alan firma, ürünleri Fatih'te Cerrahpaşa Mahallesi’nde bir dükkan açarak ürünleri satmaya başladı. Satılan ürünler arasında elektronik malzemelerden cep telefonlarına, tabletlerden kol saatine, parfümlerden güneş gözlüklerine kadar birçok malzeme bulunuyor. 

Havalimanlarında unutulan eşyaları satışa çıkaran dükkanın sahibi Lokman Şat, unutulan valizlerin büyük bir kısmını henüz açmadıklarını ifade etti. Ürünleri piyasa değerinin oldukça altında satışa sunduklarını kaydeden Şat, "Örneğin dışarıda piyasa değeri 4 bin liralık bir telefonu bin liraya satıyoruz. Kazandığımız ihalede çok sayıda elektronik ürün var. Bunların hepsini değerlendireceğiz ancak toptan satışımız olmayacak. Her müşteri sadece bir tane alabilecek" şeklinde konuştu.

Valizlerden ilginç ürünlerin de çıktığını sözlerine ekleyen Şat, "Şehir dışından gelen bile oluyor. Müşterilerimize kolaylık sağlamak için internet üzerinden açık artırma yoluyla bazı ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Türkiye’nin her yerine kargoyla ürün gönderiyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading