Yandex Metrica

Hasan Cemal 'kopyala-yapıştır'a alıştı: Demirtaş'tan sonraki ilham kaynağı Kaftancıoğlu oldu

Hasan Cemal 'kopyala-yapıştır'a alıştı: Demirtaş'tan sonraki ilham kaynağı Kaftancıoğlu oldu

P24 sitesi için ABD ve Avrupa ülkelerinden yığınla para alan Hasan Cemal, T24'teki yazıları için 'kopyala-yapıştır'ı huy edindi.

Genel

23.01.2024, 19:16

Amerika'daki CIA bağlantılı Chrest Vakfı başta olmak İngiltere, İsveç, Norveç ve Danimarka devletlerinden düzenli olarak fonlanan gazeteci Hasan Cemal, Millet Bahçesi'ne çevrilecek eski Atatürk Havalimanı'nda CHP'lilerin yaptığı eylemle büyük heyecana kapıldı. 

'Bağımsız' olduğunu iddia ederek kurduğu P24 sitesi için her yıl batılı devletlerden düzenli ödenek alan Hasan Cemal, T24 sitesindeki yazısında, alışıldık üslubunun dışına çıkarak milletin oylarıyla seçilmiş hükümeti İngiliz işgalcilere benzetti ve "Geldikleri gibi gidecekler! Geldikleri gibi gidecekler! Geldikleri gibi gidecekler!" başlığını kullandı.

Köşesinde sık sık mesajlarına yer verdiği Selahattin Demirtaş'a özenen Cemal, Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün İngiliz işgal gemilerini görünce söylediği sözleri yazısının başlığına çekerken, Demirtaş'ın 2015'te "Seni başkan yaptırmayacağız" şeklindeki üçlü tekrarını benimsedi. 

Türkiye'yi Ermenilere soykırım yapmakla, devleti de 'seri katil' olmakla suçlamış Canan Kaftancıoğlu'nu öven Hasan Cemal, CHP İstanbul İl Başkanı'nın sözlerini olduğu gibi köşesine taşıdı. 

Kaftancıoğlu'nun konuşmasına 'kopyala-yapıştır' yapan, birkaç gün önce de "Apo'nun heykelini dikeceğiz" demesiyle meşhur HDP'li Selahattin Demirtaş'ın Edirne Cezaevi'nden yolladığı mektubu noktası virgülüne dek yayınlayan Hasan Cemal'in, para karşılığı son 'özgün' yazısını ne zaman yazdığı merak konusu oldu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading