Yandex Metrica

Güne yağmurla başlayan Antalya'da sevinç yaşandı

Güne yağmurla başlayan Antalya'da sevinç yaşandı

Manavgat, Gündoğmuş gibi bazı ilçeleri orman yangınlarında Hasar gören Antalya'da sabah saatlerinde etkili olan yağış, vatandaşları mutlu etti.

Genel

23.01.2024, 17:46

Antalya'nın bazı bölgelerinde etkili olan yağışlar sevinç yaratırken, öğle saatlerinden sonra Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde yağışların devam edeceği bekleniyor.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

HAZIRLIKSIZ YAKALANSALAR DA VATANDAŞLAR MUTLU

Orman yangınlarına en fazla maruz kalan illerden biri olan Antalya, sabaha yağmurla başladı. Kentin çeşitli bölgelerinde aralıklarla etkili olan sağanak işe gitmek üzere yola düşenleri hazırlıksız yakaladı. Yağmura yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarına sığınırken, vatandaşları mutluluk yaşadı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından paylaşılan bilgiye göre, kentte hava parçalı bulutlu ve merkezde aralıklarla sağanak yağışın etkisi görülecek. Orman yangınlarının olduğu bölgede büyük sevinç hakim. Yağışların öğleden sonra Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde etkisini sürdürecek. Diğer taraftan sıcaklıkların yarından itibaren tekrar 38 derecelerin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

İŞTE OBJEKTİFLERE YANSIYAN DİĞER KARELER...



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading