Yandex Metrica

Göstericilerin hükümet devirme planı yağmura takıldı

Göstericilerin hükümet devirme planı yağmura takıldı

Dolar kurundaki gerçek dışı yükselişi bahane ederek hükümeti istifaya davet eden grupların eylemi yağmura takıldı.

Genel

23.01.2024, 18:20

İstanbul ve Ankara'da Türkiye Komünist Partisi (TKP) öncülüğünde düzenlenen 'dolar' bahaneli eylemler, muhalif basın ve sosyal medyanın 'sokak' çağrılarına rağmen sönük kaldı. Radikal sol gruplar ve PKK yanlılarının da destek verdiği gösterilere katılanlar İstanbul'daki yoğun yağışlardan ötürü sırılsıklam oldu. 

Kadıköy, Taksim ve Kocamustafapaşa bölgelerinde görülen irili ufaklı kalabalıklar halktan destek görmeyince hayal kırıklığına uğradı. Türkiye'nin yönetilemediğini savunanlarca yeni bir 'Gezi' heyecanına yol açan gösterilerde ciddi bir taşkınlık yaşanmadı. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

EN KALABALIK YER ODTÜ

Eylemlerin en yoğun görüldüğü yerin Ankara'daki ODTÜ yerleşkesi olması dikkat çekti. Gösteriler kamuoyunda kimsenin bilmediği örgütler için de reklam fırsatı oldu. Kendilerini 'Sosyalist Yeniden Kurtuluş Partisi' üyesi olarak tanımlayan bir grup genç, 10'ar kişilik gruplarla sokaklarda slogan atarak ilerledi. 

Yaklaşık 50 kişilik bir kalabalık toplayabilen Türkiye İşçi Partisi ise 50 kişilik bir grupla yağmur altında bildiri okumaya çalıştı. 


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading