Yandex Metrica

Göksu'dan TÜGVA iddialarına yanıt: Çatlasanız da patlasanız da destek vereceğiz

Göksu'dan TÜGVA iddialarına yanıt: Çatlasanız da patlasanız da destek vereceğiz

Esenler Belediye Meclisi’nde yapılan 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde bütçeye yönelik yapılan eleştirilere cevap veren AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşları olduklarını belirttiği TÜRGEV, TÜGVA, Ensar ve İlim Yayma’ya destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Genel

14.02.2024, 12:49

AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun başkanlığında toplantı yapılan Esenler Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen 2022 Yılı Mali Performans Programı ve 2022 yılı bütçe taslağı görüşmelerinde hem vakıflara hem de derneklere yapılan tahsisler tartışma konusu haline dönüştü.

Tevfik Göksu, “TÜRGEV’e, TÜGVA’ya, Ensar’a ve ilim Yayma’ya çatlasanız da patlasanız da destek vermeye devam edeceğiz. Onlar bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşlardır. Bugüne kadar destek verdik bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan 2022 yılı Performans Programı ve 2022 yılı bütçesi AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oy çokluğuyla Esenler Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading