Yandex Metrica

Gelir artışına göre memur maaşı! Zamlı maaşlar Temmuz’da yatıyor: Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak?

Gelir artışına göre memur maaşı! Zamlı maaşlar Temmuz’da yatıyor: Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak?

Memur zamlarına ne kadar zam yapılacağı merak konusu oldu. Haziran ayının gelmesiyle beraber araştırmalar hız kazandı. yeni bir formülün geliştirildiği ve en düşük memur maaşının 22.000 TL olacağı tahmin ediliyor. Peki, Temmuz ayında net memur ne kadar olacak?

Genel

23.01.2024, 21:00

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük memur maaşının 22 Bin TL olacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardında yüzde 80 zam bekleyen memurlar zamların ne zaman yapılacağını ve net rakama ilişkin detaylar araştırmaya başladı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

KADEMELİ ZAM YAPILACAK

Yeni düzenlemeye göre, en düşük memur maaşı kapsamında yer almayan memurların maaşlarında da kademeli bir zam uygulaması yapılacak. Bu düzenleme, temmuz ayı memur maaşlarında geçerli olacak ve refah payı da içerecek şekilde hayata geçirilecek. Buna göre, net maaşı 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olan memurlara yüzde 35 oranında zam yapılacak. Daha yüksek maaş alan memurlara ise yüzde 30 oranında zam yapılacak. Bu şekilde, maaşları bu aralıklarda olan memurların gelirlerinde artış sağlanacak.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

REAFAH PAYI EKLENECEK

Bu düzenleme ile birlikte refah payı memurlar için enflasyon farkını telafi edebilecek nitelikte olacak. Böylece, enflasyonun neden olduğu zam kayıpları da bu refah payı ile giderilebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading