Yandex Metrica

Sitede Ara

Fiziki altını olanlar dikkat! Emniyet uyardı! Piyasadakilerin çoğu sahte! Tüm yatırımınız buhar olabilir

Fiziki altını olanlar dikkat! Emniyet uyardı! Piyasadakilerin çoğu sahte! Tüm yatırımınız buhar olabilir

Yapılan operasyonla Türkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütü çökertildi.

Genel

23.01.2024, 20:37

İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayarak  kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan 34 şüpheli yakalandı.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

HURDA ALTINDAN YAPTIKLARI ALTINI PİYASAYA SÜRDÜLER 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütü Suçlar Soruşturma Bürosu’nca sahte, düşük ayarlı ve hurda altından yaptıkları altınları piyasaya sürerek, Türkiye genelinde farklı kuyumculara satış yaparak haksız kazanç sağlayan suç örgütü hakkında harekete geçti. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

EŞ ZAMANLI OPERASYON 

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmaları sonucunda tespit edilen 52 şüpheli kişinin yakalanması amacıyla İstanbul merkezli olmak üzere Adana, Bursa, Bitlis, Tokat, Tekirdağ, Amasya, Manisa, Siirt ve Gaziantep’te farklı adreslere yönelik eş zamanlı operasyon için düğmeye basıldı. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

34 KİŞİ YAKALANDI 

Mali Şube ekiplerinin yaptığı operasyonlarda 34 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için Mali Şube polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. 

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

KİMYASAL SOLÜSYONLARLA SAHTE ALTIN 

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde şüphelilerin bakır bilezik, kolye, küpe gibi ziynet eşyalarının üzerine çeşitli saf su, tuz ruhu, asetik asit, sodyum karbonat ve birçok kimyasal solüsyon madde kullanarak altın kaplama işleminden geçirdikleri ve bu şekilde üretilen altınları aile görünümlü çiftleri kullanarak piyasaya sürdükleri ortaya çıktı.  Çete bu yöntemle birçok kuyumcuyu dolandırdı ve 1 milyonluk zarara uğrattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading