Yandex Metrica

FETÖ'nün firari imamı Ankara'da yakalandı

FETÖ'nün firari imamı Ankara'da yakalandı

Sahte kimlik kullanıp, tanınmamak için kılık da değiştirdiği tespit edilen şüphelinin FETÖ terör örgütü mensubu eski emniyet yöneticileriyle "sohbet" adı altındaki toplantılara katıldığı öğrenildi.

Genel

23.01.2024, 18:04

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü FETÖ'nün firari mahrem imamını Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde gizlendiği evde gözaltına aldı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

KOD ADI "ERHAN"

AA'nın haberine göre, firari FETÖ mensuplarının yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü içinde kurulan özel ekip, "Erhan" kod adıyla bilinen ve 4 yıldır firari olan Ergun Bildik'in Yenimahalle'de bir evde gizlendiğini tespit etti.

Tespit edilen eve giriş çıkışları izlemeye başlayan ekipler, şüphelinin yakalanmamak amacıyla kılık değiştirdiğini ve sahte kimlik kullandığını tespit etti. Ekiplerce öğlen saatlerinde yapılan baskında firari Ergun Bildik gözaltına alınırken, sahte kimliğine de el konuldu.

Şüphelinin, örgüt üyesi eski emniyet üst düzey yöneticileri ile "sohbet" toplantılarına katıldığı tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading