Yandex Metrica

Sitede Ara

Erzurum'da feci trafik kazası! 3 kişi yaşamını yitirdi

Erzurum'da feci trafik kazası! 3 kişi yaşamını yitirdi

Erzurum'da otomobilin şarampole devrildiği kazada, sürücü kardeşi ve 13 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Genel

05.02.2024, 21:10

Erzurum'da feci bir kaza meydana geldi. Dağyurdu köyünden Aşkale ilçesine giden Nizamettin Yalvaç  yönetimindeki 25 LT 597 plakalı otomobil, saat 08.30 sıralarında Kavurmaçukuru köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

BİRİ ÇOCUK, 3 KİŞİ ÖLDÜ

Kazayı gören köylüler, durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada sürücü Yalvaç, kardeşi Cemalettin Yalvaç ve Yaren Güneş hayatını kaybederken, Zülküf, Berat ve Furkan Güneş ise yaralandı.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA AÇILDI

Yaralılar kara ve hava ambulansıyla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma bölgede güvenlik önlemi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading