Yandex Metrica

Edremit Belediye Başkanı Arslan saldırıya uğradı! Edremit Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden?

Edremit Belediye Başkanı Arslan saldırıya uğradı! Edremit Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden?

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, makamında saldırıya uğradı. Burnundan yaralanan Arslan, saldırganı daha önce tanımadığını söyledi. Peki, Selman Hasan Arslan kimdir, hangi partiden?

Genel

23.01.2024, 19:22

Balıkesir'in Edremit ilçesi Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, makamında uğradığı saldırıda yaralandı. Olayda burnu kırılan Arslan, Edremit Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade veren Arslan'ın şikayeti üzerine kafa atarak burnunu kırdığı belirtilen zanlı Mecit T. gözaltına alındı.

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

ARSLAN, ŞÜPHELİYİ TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

Şüphelinin, mülkiyeti belediyeye ait bir iş yerini kiraladığı, buranın tadilatında belediyenin araçlarını kullanmak istemesine izin verilmemesi nedeniyle olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Belediye Başkanı Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüpheliyi önceden tanımadığını, dolayısıyla aralarında herhangi bir husumetin bulunmadığını söyledi.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI SELMAN HASAN ARSAN KİMDİR?

31 Mart 2019 Edremit Belediyesi seçim sonuçlarına göre CHP adayı (İYİ Parti de CHP adayını destekledi) Selman Hasan Arslan oyların yüzde 45,71’ini alarak Edremit Belediye başkanı seçildi. AK Parti’nin desteklediği Cumhur İttifakı MHP’nin adayı Tuncay Kılıç ise oyların yüzde 36,22’sini aldı.

Selman Hasan Arslan, 1957 yılında Edremit / Mehmetalan’da dünyaya geldi. İlkokulu Mehmetalan İlkokulunda, orta ve liseyi Edremit Lisesinde tamamlayan Arslan, 1975 yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Balıkesir İşletmecilik ve Turizm Yüksek Okulunu kazandı. 1979 yılında dereceyle mezun olan Arslan, 1983 yılından beri, serbest muhasebeci mali müşavir olarak Edremit'te çalışmaktadır. Arslan, 2009-2014 yılları arasında Zeytinli Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüş, 2019 yılında CHP'den Edremit Belediye Başkan Adayı gösterilmiş ve seçimi kazanmıştır. Halen Edremit Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading