Yandex Metrica

Dünyaya damgasını vuracak: TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru!

Dünyaya damgasını vuracak: TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bugün hava yağmurlu ama ona rağmen yarışmalar devam ediyor. 1 milyondan fazla öğrenci başvurdu. Bu dünya tarihinde görülmüş bir şey değil" dedi.

Genel

23.01.2024, 20:47

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başladı. Yoğun yağışa rağmen ilk gününde her yaştan çok sayıda ziyaretçinin katıldığı TEKNOFEST İstanbul; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yapıyor.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

"DÜNYAYA DAMGASINI VURACAK"

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: "TEKNOFEST sabahına uyandık . Bugün hava yağmurlu ama  ona rağmen yarışmalar devam ediyor. 1 milyondan fazla öğrenci başvurdu. Bu dünya tarihinde görülmüş bir şey değil. Dünyaya damgasını vuracak bir yarışma bir festival. Teknolojinin her alanında girişimler çıkacak. Yağış var. Hava gösterileri yok ama teknoloji yarışmaları var." dedi.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

AÇILIŞ KONUŞMASI HAVA DURUMU NEDENİYLE ERTELENDİ

Açılış konuşmamız hava muhalefeti nedeniyle yarına erteledik . Tek tek çadırları gezme imkanı buluyorum. Yoğun ilgiden daha önceden pek gezemiyorduk. TEKNOFEST coşkusunu tüm milletimizle paylaştığınız için size teşekkür ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading